Plynování (fumigace)

Dezinsekci skladištních prostor proti potravinovým i dřevokaznými škůdcům je potřeba provést rychle, intenzivně a přitom tak, aby se ošetřované produkty neznehodnotily. Proto tyto případy používáme metodu plynování. V napadených objektech dokážeme díky plynování vyhubit škůdce, jako jsou roztoči, zavíječi, pilousi, lesáci, potemníci, zrnokazi, červotoči, moli apod. vysoce efektivně.

Kde je plynování vhodné?

·         v silech

·         v naskladněných hromadách

·         v nákladních vagónech

·         v pekárnách

·         ve mlýnech

·         v depozitářích, kostelích, muzeích

Jak plynování probíhá

Prvním krokem je analýza ošetřovaného prostoru, identifikace škůdců a plán zákroku včetně zajištění příslušné administrativy a ohlašovací povinnosti. Následuje označení přilehlé oblasti a hermetické uzavření objektu. Vlastní plynování se provádí kyanovodíkem, převážně fosforovodíkem. Poslední fáze zahrnuje náležité odvětrání prostor a vystavení protokolu o provedeném plynování.

Boj se škůdci může být často zoufale marný, pokud ho provádíte na vlastní pěst. Svěřte ochranu svého majetku profesionálům z DeraPlus. Volejte zdarma a domluvte se na nezávazné konzultaci.

Copyright © 2013 AHELP Group, s.r.o.

Developed by New Web Art, 2013

OK K provozování webu deraplus.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním našeho webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.