Dezinsekci skladištních prostor proti potravinovým i dřevokaznými škůdcům je potřeba provést rychle, intenzivně a přitom tak, aby se ošetřované produkty neznehodnotily. Proto tyto případy používáme metodu plynování. V napadených objektech dokážeme díky plynování vyhubit škůdce, jako jsou roztoči, zavíječi, pilousi, lesáci, potemníci, zrnokazi, červotoči, moli apod. vysoce efektivně.
Kde je plynování
vhodné?
· v silech
· v naskladněných hromadách
· v nákladních vagónech
· v pekárnách
· ve mlýnech
· v depozitářích, kostelích, muzeích
Jak plynování probíhá
Prvním krokem je analýza ošetřovaného prostoru, identifikace škůdců a plán zákroku včetně zajištění příslušné administrativy a ohlašovací povinnosti. Následuje označení přilehlé oblasti a hermetické uzavření objektu. Vlastní plynování se provádí kyanovodíkem, převážně fosforovodíkem. Poslední fáze zahrnuje náležité odvětrání prostor a vystavení protokolu o provedeném plynování.
Boj
se škůdci může být často zoufale marný, pokud ho provádíte na vlastní pěst.
Svěřte ochranu svého majetku profesionálům z DeraPlus. Volejte zdarma a
domluvte se na nezávazné konzultaci.