Jak na HACCP
Co je HACCP?
HACCP
je zkratka anglického Hazard
Analysis and Critical Control Points a
znamená Systém analýzy rizika a
stanovení kritických kontrolních bodů. Jde o jeden ze základních
nástrojů boje proti škůdcům, který má za povinnost podle zákona č.
223/2013 Sb. a 350/2011 Sb. implementovat každý sklad, provozovna, město, bytové
družstvo.
DeraPlus pro
vás zajišťuje komplexní HACCP:
•
Analýza rizik a nebezpečí
• Příprava a vedení dokumentace
•
Pravidelná dezinsekce, dezinfekce a deratizace
• Pravidelný
monitoring vašich prostor
• Preventivní zásahy
• Komunikace s
dozorujícími úřady
Jak probíhá
zajištění HACCP od DeraPlus
• Provedeme prohlídku a audit
ve vašem podniku
• Nastavíme služby podle vašich potřeb a na míru
•
Domluvíme cenu a způsob plateb
• Zavedeme systém monitoringů pro
preventivní identifikaci problémů
• Provádíme dezinfekce, dezinsekce a
deratizace
• Komunikujeme za vás s úřady
• Pravidelně vás
informujeme o situaci v zprávách a reportech
Komu je HACCP určeno?
•
Restaurace
• Hotely
• Penziony
• Ubytovny
• Firmy a státní
instituce