Jak na HACCP
Co je HACCP?
HACCP je zkratka anglického Hazard Analysis and Critical Control Points a znamená Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů. Jde o jeden ze základních nástrojů boje proti škůdcům, který má za povinnost podle zákonů č. 223/2013 Sb. a 350/2011 Sb. implementovat každý sklad, provozovna, město, bytové družstvo.
DeraPlus pro vás zajišťuje komplexní HACCP:
• Analýza rizik a nebezpečí
• Příprava a vedení dokumentace
• Pravidelná dezinsekce, dezinfekce a deratizace
• Pravidelný monitoring vašich prostor
• Preventivní zásahy
• Komunikace s dozorujícími úřady
Jak probíhá zajištění HACCP od DeraPlus
• Provedeme prohlídku a audit ve vašem podniku
• Nastavíme služby podle vašich potřeb a na míru
• Domluvíme cenu a způsob plateb
• Zavedeme systém monitoringů pro preventivní identifikaci problémů
• Provádíme dezinfekce, dezinsekce a deratizace
• Komunikujeme za vás s úřady
• Pravidelně vás informujeme o situaci v zprávách a reportech
Komu je HACCP určeno?
• Restaurace
• Hotely
• Penziony
• Ubytovny
• Firmy a státní instituce