Jak na HACCP

Co je HACCP?

HACCP je zkratka anglického Hazard Analysis and Critical Control Points a znamená Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů. Jde o jeden ze základních nástrojů boje proti škůdcům, který má za povinnost podle zákonů č. 223/2013 Sb. a 350/2011 Sb. implementovat každý sklad, provozovna, město, bytové družstvo.

DeraPlus pro vás zajišťuje komplexní HACCP:

• Analýza rizik a nebezpečí
• Příprava a vedení dokumentace
• Pravidelná dezinsekce, dezinfekce a deratizace
• Pravidelný monitoring vašich prostor
• Preventivní zásahy
• Komunikace s dozorujícími úřady

Jak probíhá zajištění HACCP od DeraPlus

• Provedeme prohlídku a audit ve vašem podniku
• Nastavíme služby podle vašich potřeb a na míru
• Domluvíme cenu a způsob plateb
• Zavedeme systém monitoringů pro preventivní identifikaci problémů
• Provádíme dezinfekce, dezinsekce a deratizace
• Komunikujeme za vás s úřady
• Pravidelně vás informujeme o situaci v zprávách a reportech

Komu je HACCP určeno?

• Restaurace
• Hotely
• Penziony
• Ubytovny
• Firmy a státní instituce
DeraProfi

Program DeraProfi

Váš štít proti škůdcům

Zde se dozvíte více >>

Volejte zdarma, nebo pište

800 130 303

Copyright © 2013 AHELP Group, s.r.o.

Developed by New Web Art, 2013

OK K provozování webu deraplus.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním našeho webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.