Restaurace
DeraPlus pro restauraceKaždá firma, která má provozovnu, musí mít
smlouvu s deratizační firmou.
Deratizační firma má za povinnost provádět pravidelné kontroly. Rozmezí kontrol je většinou 2 až 12x z rok, nejběžnější počet jsou 4 kontroly do roka. Pravidelné kontroly jsou potřeba kvůli tomu, aby se doplnil jed nebo vyměnil za čerstvý, protože rodenticid má omezenou dobu trvanlivosti, obzvláště potom pokud je ve vlhkém prostředí.
Naši klienti provozující restaurace se nejčastěji dělí na dvě skupiny. Jedni volají, protože potřebují akutně vyřešit problém, druzí, protože přišla kontrola z hygieny.
V restauracích provádíme
pravidelné dezinsekční a deratizační zásahy.
Nejčastější problémy se škůdci v restauracích a jejich řešení:
- Mouchy: lapače, postřiky s atraktanty, juvenoidy
- Octomilky: plastové lapače s atraktanty, insekticidní aerosoly
- Moli a zavíječi: lapače + 2 ročně plynování
- Švábi a rusi: postřiky, lapače, gely
- Mravenci: gelové nástrahy, bariérové postřiky
- Myš domácí: deratizační staničky, gely
- Potkani a krysy: deratizační staničky, gely
Kontaktujte zdarma specializovanou firmu DeraPlus a domluvte si režim pro svou restauraci. Informujte se o speciálním programu DeraProfi.